منتدى القمر

::::
عزيزى الزائر المنتدى بحاجه الى اعضاء نشيطين
لذا ندعوك للتسجيل والتفاعل معنا فى المنتدى
وستجد كل ما تريده ان شاء الله
فقط سجل وفعل اشتراكك من الإيميل الذى ستضعه
أما إذا كنت مسجل مسبقا يمكنك
الدخول بعضويتك
منتدى القمر

    طريقة عمل احلى اكلة خشوا وشفوا مطعم امنية الشقية

    شاطر
    avatar
    امنية الشقية
    مشرفه على قسم الكرتون والانمى

    عدد الرسائل : 218
    العمر : 20
    الجنس :
    الدوله :
    العمل :
    المزاج :
    الهوايه :
    عدد النقاط : 9610
    السٌّمعَة : 14
    تاريخ التسجيل : 17/12/2009
    الأوسمة :

    default طريقة عمل احلى اكلة خشوا وشفوا مطعم امنية الشقية

    مُساهمة من طرف امنية الشقية في الإثنين مايو 03, 2010 12:49 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    اولا نجيب الحمام المتنظف كويس جدا والرقبه مش مقطوعه ونفصل الجلد عن اللحم بالراحه بصباع واحد
    ونجيب 1\2 كوب ارز و1/2 كوب لسان عصفور وبصلة مقطعه ناعم وحبة طماطم مقطعه صغير وملعقة صلصه
    وملح وفلفل اسود وماتنسوش الكبد والقوانص بتاعت الحمام المقطعه صغير
    نضع ملعقة سمن او زيت حسب الرغبة فى وعاء ونضع فوقة الارز
    مع التقليب حتى يصفر لونه ثم نضع لسان العصفور حتى يصفر هو الاخر
    ونضع البصل والطماطم والكبد والقوانص والملح والفلفل وملعقة الصلصه
    ونقلبهم ونتركهم على النار خمس دقائق ونغلق النار وكده بيكونو جاهزين للحشو
    نصيحه سيبو الحشوه لحد ماتبرد واحشو بيها لان وهو سخنه ممكن تاثر بجلد الحمام
    ويتقطع منكم وبالهنا والشف

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 24, 2018 7:21 pm